Maak kennis met de 50 deelnemende fotografen van het 3×50 project.

De 50 fotografen

01. Mischa de Muynck
01. Mischa de MuynckFotograaf
Initiator van dit 3×50 project, naast fotograaf ook fotografiedocent en organisator van fotovakanties en nog meer fotografieprojecten . Als je contact met Mischa op wilt nemen, dan kan dat via het contactformulier op zijn website. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van Mischa (zoals fotoprojecten, cursussen, workshops etc) schrijf je dan in voor zijn maandelijks mail met tips en trucs.
Alle foto’s van Mischa zijn te zien op deze pagina
02. Jan Berghout
02. Jan BerghoutFotograaf
Jan Berghout woont in Middelburg. Hij ziet zichzelf als buitenfotograaf; natuur en landschap naast architectuur en stadsgezichten. De editie 2015 van 3×50 is weer een nieuwe, fotografisch scherp houdende uitdaging voor hem.
Alle foto’s van Jan zijn te zien op deze pagina
03. Elly Luitjens
03. Elly LuitjensFotograaf
Elly, een Zeeuws-Vlaming met een passie voor fotografie. Na een werkzaam leven als zelfstandig ondernemer besteed ik daar nu een groot deel van m’n dag aan. Voor de tweede keer ga ik de uitdaging aan om een jaar lang met de 50mm op stap te gaan.
Alle foto’s van Elly zijn te zien op deze pagina
04. Willemijn Lijnse
04. Willemijn LijnseFotograaf
In elk onverwacht moment schuilt een mooie foto. Meedoen aan 3×50 voor het 2e jaar, zie ik daarom wederom als een geweldige uitdaging! Naast fotograferen houd ik erg van reizen, dansen en koken en ben ik werkzaam op de Klimopschool in Middelburg (ZMLK) als stagebegeleider en leerkracht. Alle foto’s van Willemijn zijn te zien op deze pagina
05. Jolien van Osta
05. Jolien van OstaFotograaf
Met fotografie bezig zijn is een heerlijke ontspannende bezigheid. Het vastleggen van momenten is iedere keer weer een uitdaging. Zo leg ik al jaren herinneringen vast met mijn camera. De 50mm lens is mijn favoriete lens, deze zit dan ook bijna altijd op mijn camera. Het is een uitdaging om wekelijks een beeld te creëren en te delen met dit project.
Alle foto’s van Jolien zijn te zien op deze pagina
06. Ester van den Doel
06. Ester van den DoelFotograaf
Mijn naam is Ester, wonend in het mooie Zeeland en genietend van het leven en de wereld om me heen, variërend van een mooie lichtinval tot een strak gebouw. In de editie van 2014 heb ik al met heel veel plezier meegedaan maar nog een berg ideeën over en er is zoveel te zien dus op naar een nieuwe reis door 2015!
Alle foto’s van Ester zijn te zien op deze pagina
07 Hanneke Gerits
07 Hanneke GeritsFotograaf
Docent, lezer, fotograaf. Ik fotografeer heel graag buiten, architectuur en natuur, maar ik kan ook hele middagen binnen werken aan stillevens. Mijn favoriete lens is de 50mm en daarom doe ik mee aan dit project.
Alle foto’s van Hanneke zijn te zien op deze pagina
08. Tineke Boer
08. Tineke BoerFotograaf
Ik ben Tineke Boer en doe voor het 2de jaar mee aan het 3×50 project, ik wil net als vorig jaar wil ik weer een serie maken met de 50 mm lens. Naast mijn werk in het ziekenhuis ben ik hobby/freelance fotograaf en heb me het afgelopen jaar wat meer op portretten toegelegd, maar mijn voorkeur voor landschap/architectuur-, sport- en concert-fotografie is nog steeds groot. Alle foto’s van Tineke zijn te zien op deze pagina
09. Truus Dingemanse
09. Truus DingemanseFotograaf
Ik ben Truus Dingemanse en houd al van kinds af aan van foto’s maken. Foto’s van situaties die dicht bij mij in mijn leven gebeuren. Ik deed ook mee in het 3×50 project 2014 en wil er graag nog een jaartje aan vastplakken. Alle foto’s van Truus zijn te zien op deze pagina
10. Jenny Smit
10. Jenny SmitFotograaf
Ik ben Jenny. Reiziger, fotograaf, duiker, juf. In willekeurige volgorde. Ik ben altijd onderweg en altijd in beweging. Dat wordt dan ook mijn thema voor 2015.
Alle foto’s van Jenny zijn te zien op deze pagina
11. Gery Beeckmans
11. Gery BeeckmansFotograaf
Ik ben Gery Beeckmans, een onderwaterfotograaf die de laatste tijd meer en meer boven waterbeelden tracht te maken. Ik hou van het spelen van licht, landschappen en verrassende ontmoetingen in de natuur. Een prime lens geniet altijd mijn voorkeur, alhoewel een zoomobject het leven vaak eenvoudiger kan maken. Als wedstrijd shoot out fotograaf, heb ik leren werken om de foto onbewerkt te presenteren. wat uiteindelijk mijn voorkeur geniet. Het zoeken naar een juiste vaak eigenwijze kadrage komt dan ook tot uiting in mijn werken. Gery is tussentijds gestopt met 3×50.
Alle foto’s van Gery zijn te zien op deze pagina
12. Cindy de Bree
12. Cindy de BreeFotograaf
Mijn naam is Cindy (41 jaar) en woon in Vlissingen. Ik ben schadebehandelaar bij een verzekeringsmaatschappij. In mijn vrije tijd fotografeer en reis ik graag. Sinds begin 2014 heb ik een Canon EOS100D. Ik heb inmiddels ook meegedaan met de foto7daagse en twee keer met de foto7weekse welke ook een initiatief zijn van Mischa de Muynck. Sinds een paar maanden heb ik een Canon 50 mm 1:1.8 II lens waar ik erg blij mee ben. Ik vind het een uitdaging om 50 weken lang foto’s te maken met deze lens en de foto’s van de overige 49 fotografen te volgen.
Alle foto’s van Cindy zijn te zien op deze pagina
13. Melissa Goedbloed
13. Melissa GoedbloedFotograaf
Mijn naam is Melissa, 22 jaar en ik woon in Middelburg. Vanaf jongs af aan altijd al bezig geweest met foto’s maken met compact camera’s, vooral op vakanties kwam ik altijd met veel meer foto’s thuis dan m’n ouders. Sinds juni 2013 heb ik een Canon 600D en sinds een paar maanden de 50mm lens. Een super objectief, ben erg enthousiast om hiermee aan de slag te gaan en 50 top foto’s te maken! Alle foto’s van Melissa zijn te zien op deze pagina
14. Pim Leewis
14. Pim LeewisFotograaf
Ik ben een afgestudeerd Grafisch Vormgever en bereid mezelf voor op een vervolg opleiding om fotograaf te worden. Op dit moment ben ik bezig met het vinden van een baan om die opleiding te kunnen betalen. Daarnaast werk ik aan mijn portfolio om toegelaten te worden. Ik hou erg veel van straat fotografie en portret fotografie en combineer dat vaak samen. Op dit moment ben ik merendeels analoog aan het schieten. Ik vind dat ik daardoor veel bewuster ben gaan fotograferen en het geeft me ook een boost om foto’s te gaan maken. Het heeft me zeker geholpen bij 3×50 sinds ik toch elke week een rolletje moest proberen vol te schieten. Daardoor ga ik ook dit jaar weer analoog schieten maar wel met een ander soort film. Alle foto’s van Pim zijn te zien op deze pagina
15. Lucia Kerstens-Burgers
15. Lucia Kerstens-BurgersFotograaf
Met de mooie combinatie Nikon D7000 en objectief Nikkor 50mm F/1.4G ga ik ook in 2015 de 3×50 uitdaging aan. Buiten mijn hobby’s: dans en tuinieren vind ik fotografie wel het allerfijnste om te doen. In het algemeen richt ik me op natuurfotografie (schilderen met de camera). In 2015 ga ik aan de slag met andere thema’s. Lucia is tussentijds gestopt met 3×50. Alle foto’s Lucia van zijn te zien op deze pagina
16. Ferdinand Bart Alst
16. Ferdinand Bart AlstFotograaf
Mijn fotografie is: verhaal in beeld, ontsnappen uit het snelle leven, open mind. Hoe: Dark art, urban exploration en een flinke scheut natuur uit Noorwegen.
Alle foto’s Ferdinand van zijn te zien op deze pagina
17. Suzie Ziener
17. Suzie ZienerFotograaf
Ik, Suzie, houd van de wind in mijn haren, mijn gezin en van fotografie. En gelukkig is dat mooi te combineren. Met de wind in de haren foto’s maken in de natuur maar ook op mijn buik met de camera om mijn jongste zoon van 3 te fotograferen. Sinds een paar jaar, heb ik een echte passie voor fotografie. Ik ga nergens heen zonder camera. En dat is geweldig, de hele dag mijn blik op wat er allemaal mooi is (en dat is veel). Ik maak dan ook iedere dag foto’s. En iedere dag, aan het einde van de dag, haal ik de foto’s van de camera en maak ik een dagfoto. Een kleine collage van de foto’s van die dag, als een soort dagboek. En iedere dag denk ik weer wat heb ik toch een goed leven :-). Ja, fotograferen is geweldig! Alle foto’s van Suzie zijn te zien op deze pagina
18. Henriëtte Smeitink
18. Henriëtte SmeitinkFotograaf
Ik ben Henriette, ik heb me van harte opgegeven voor dit project omdat ik het een uitdaging vind om iedere week van het komend jaar een foto te moeten maken met mijn 50 mm lens.. Ik heb de wereld rondgezworven, woon nu al jaren op de Utrechtse heuvelrug, in Driebergen, waar het huis (plus tuin) wordt gedeeld met twee Franse bulldogjes, een Spaans straathondje, een kat, een poes en twee gezellige kippen; ik hou van muziek, reizen, latte macciato, NY cheesecake, Frankrijk, brocante, ik ben flexitariër, geniet van kunst, de seizoenen.. Mijn bedrijfje ‘A French connection’ is ontstaan uit mijn liefde voor Frankrijk, Normandië, de Franse bulldog, eigenlijk alle dieren die er zijn en natuurlijk fotografie!
Alle foto’s van Henriëtte zijn te zien op deze pagina
19. Wilco den Otter
19. Wilco den OtterFotograaf
In het dagelijks leven ben ik banketbakker met een eigen taartenwinkel in Rotterdam. Maar daarnaast ben ik sinds anderhalf jaar enthousiast aan het fotograferen. Veel fotografeer ik in en rond Rotterdam. De haven en de architectuur van de stad geven veel mogelijkheden tot fotograferen. Daarnaast probeer ik steeds meer met straatfotografie. Hiervoor gebruik mijn laatst aangeschafte camera, de fuji X-E2. Voor de 3×50 zal ik mijn andere camera gebruiken, de Nikon D3200 met de vaste 50 mm lens.Wilco is helaas zonder opgaaf van reden gestopt met 3×50. Alle foto’s van Wilco zijn te zien op deze pagina
20. Cok Weekhout
20. Cok WeekhoutFotograaf
Als enthousiast amateur sinds 1970 bezig met fotograferen en sinds mijn pensionering ben ik er ook meer tijd aan gaan besteden. Alle vormen van fotografie spreken mij aan met een lichte voorkeur voor vogelfotografie en macrofotografie. Het lijkt mij een geweldige uitdaging om aan het 3×50 project 2015 mee te doen.
Alle foto’s van Cok zijn te zien op deze pagina
21. Milou de Koning
21. Milou de KoningFotograaf
Gedreven, innovatief, ruimdenkend, betrouwbaar, creatief, communicatief. Ik volg mijn gevoel, liefde en passie. Werkzaam als creatief haarstyliste in mijn woonplaats Goes, naast fotograferen een liefde voor koken, reizen, yoga, strand, familie, vriend Daan en hond Bacho! Alle foto’s van Milou zijn te zien op deze pagina
22. Annemarie de Boer
22. Annemarie de BoerFotograaf
Ik ben Annemarie, moeder van een zoon, lief van m´n Lief, hobbyfotograaf en kartrekker van de fotoclub van mijn werk (EPZ). Na de eerste editie van het 3×50 project heb ik er nog geen genoeg van! In 2015 maak ik weer 50 foto’s met mijn favoriete lens. Dit keer heb ik als thema gekozen: Zuiver Zeeuws!
Alle foto’s van Annemarie  zijn te zien op deze pagina
23 Jan Risseeuw
23 Jan RisseeuwFotograaf
Hoi, ik ben Jan Risseeuw, ben erg enthousiast en kijk er naar uit, om met mijn 50 mm objectief, voor dit project, 50 leuke foto’s te maken.
Alle foto’s van Jan zijn te zien op deze pagina
24 Nettie van Oeveren
24 Nettie van OeverenFotograaf
Ik ben Nettie en ik wil aan dit project deelnemen. Ik ga graag op stap met mijn Nikon D5100. Het 3×50 project is voor mij een uitdaging en ik probeer een goede compositie neer te zetten. Alle foto’s van Nettie zijn te zien op deze pagina
25 Mariëlle Hetterscheid
25 Mariëlle HetterscheidFotograaf
Sinds 2011 ben ik enthousiast bezig met fotografie. Voor 3×50 ga ik foto’s laten zien die in ‘s-Heerenhoek gemaakt zijn of er in ieder geval mee te maken hebben. Mijn streven is om te laten zien hoe mooi of bijzonder het alledaagse kan zijn. Alle foto’s van Mariëlle zijn te zien op deze pagina
26. Els Risseeuw
26. Els RisseeuwFotograaf
Ik ben Els. Doe mee het 3×50 project. Ik vind het een grote uitdaging en ben dan ook van plan mooie foto’s te maken. Ik fotografeer graag. Mijn moto is: als ik ergens aan mee doe, dan ga ik er helemaal voor.
Alle foto’s van Els zijn te zien op deze pagina
27. Angelique Lapré
27. Angelique LapréFotograaf
Ik hou van sfeervolle fotografie en zet in mijn foto’s graag ‘ het leven even stil’. In de rest van mijn vrije tijd pak ik graag geregeld de racefiets en ook daarin leg ik de lat hoog: klimmen doe ik het liefst. Sinds kort het Salsa dansen ontdekt als nieuwe verslaving en ook daarvan krijg ik veel energie.
Alle foto’s van Angelique zijn te zien op deze pagina

 

28 Thea Haak
28 Thea HaakFotograaf
Ik ben Thea en vind het ook weer erg leuk om dit jaar mee te doen en elke week een een foto te plaatsen. Het geeft me een drive om toch heel geregeld mijn fototoestel mee te nemen en op pad te gaan. Alle foto’s van Thea zijn te zien op deze pagina
29. Henriette de Monchy, ev.Körner
29. Henriette de Monchy, ev.KörnerFotograaf
Zonder licht geen beeld..! Ik probeer beelden te maken waarmee een gevoel of situatie voor kijkers herkenbaar is. Op de catwalk en voor de lens probeerde ik altijd iets te verkopen als mannequin/model. Nu achter de camera wil ik iets vangen, scoren, inpikken..om als beeld te kunnen uitpakken. De edit van foto’s vind ik het moeilijkst.
Alle foto’s van Henriëtte zijn te zien op deze pagina
30. Wim Gelderblom
30. Wim GelderblomFotograaf
Ik heb een passie voor reizen en fotograferen is daarbij heel leuk, maar ik kan nog leren. Ik ben pensionada en reis met mijn vrouw gemiddeld 3 maanden per jaar met ons campertje door Europa. Onze voorkeur zijn de Oostbloklanden maar ‘s winters een maand zuid Portugal is ook heerlijk. Ik ga de uitdaging aan om mee te doen met 3×50 en zal proberen foto’s te maken met zeggingskracht , emotie en uitstraling. Door mee te doen heb ik de verplichting op mij genomen elke week een foto te plaatsten, een goede stok achter de deur. Wim is helaas zonder opgaaf van reden gestopt met 3×50. Alle foto’s van Wim zijn te zien op deze pagina
31. Jordy Haurissa
31. Jordy HaurissaFotograaf
Fotograferen is mijn hobby. Het 3×50 project zie ik dan ook als een uitdaging om wekelijks vol enthousiasme meer uit mijn Canon 50mm lens te halen.
Alle foto’s van Jordy zijn te zien op deze pagina
32. Quirien Marijs
32. Quirien MarijsFotograaf
Sinds enkele jaren heb ik fotografie ontdekt en zodoende ben ik dan ook vrijwel wekelijks met mijn cameratas op pad. In een af en toe jachtig leven geeft het me plezier en ontspanning en daarnaast is fotografie een van mijn creatieve interesses. Deze 2e editie van het 3×50 project past dan ook prima in mijn doelstelling om mezelf tot een steeds hoger fotografie-niveau te tillen en hoop menigeen dan ook te plezieren met mooie foto’s. Alle foto’s van Quirien zijn te zien op deze pagina
33. Edwin van Laar
33. Edwin van LaarFotograaf
Ik ben Edwin van Laar, enthousiast amateur-fotograaf sinds mijn 14e. Mijn favoriete onderwerpen zijn straatfotografie, mensen, stedelijke omgeving, architectuur, urban exploring (urbex) en autosport. Uiteraard is dit geen beperking, maar deze onderwerpen leg ik wel het liefste vast. 3×50 is voor mij een creatieve impuls: beperken tot één brandpunt zorgt voor een andere kijk op wat je wil fotograferen. En goed voor je ontwikkeling: het maximale halen uit één brandpunt door daar alles mee te doen. Maar het geeft mij ook veel inspiratie. Ik ben nu al nieuwsgierig naar het werk van de andere fotografen! Als laatste: het is ook verbindend. Allemaal werken met hetzelfde globale thema en daarover van gedachten wisselen. Nieuwe mensen leren kennen en kennis en ervaring uitwisselen. Ik heb er zin in!
Alle foto’s van Edwin zijn te zien op deze pagina
34. Ad Walrave
34. Ad WalraveFotograaf
Ik ben Ad Walrave ( 1950 ). Vanaf mijn 16 e jaar houd ik mij bezig met de fotografie. Begonnen met een eenvoudige Lubitel ( 6 x 6 ) , via een lange analoge periode ( films zelf ontwikkelen en afdrukken ) en diverse reflexen, een aantal jaren geleden in het digitale tijdperk aangekomen. Kijken, kijken naar mensen, situaties, natuur en landschap, vormen en kleur, voeden mijn inspiratie. Om kort te gaan, ik raak niet uitgekeken en ……….gefotografeerd ! Ik ben inmiddels gestopt met werken en geef mijzelf in 2015 de prettige en uitdagende opdracht gegeven om 3 x 50 creatief tot een goed einde te brengen.
Alle foto’s van Ad zijn te zien op deze pagina
35. Leny Provoost
35. Leny ProvoostFotograaf
Mijn naam is Leny, ik ben eigenaar van The Little Giftshop, een kadowinkel. Regelmatig ben ik op markten, braderieën en fairs te vinden. Naast de winkel is fotografie een creatieve uitlaatklep. Ik heb mee gedaan aan de 2014 editie en ben daardoor enthousiast geraakt voor een vervolg, die van 2015 dus. Ik werk met een Canon 5D Mark I en een 70D
Alle foto’s van Leny zijn te zien op deze pagina
36. Hermien Bruin
36. Hermien BruinFotograaf
Hallo, ik ben Hermien. Ik fotografeer al jaren maar realiseer me pas sinds kort, dat ik vooral het máken van foto’s leuk vind. De tijd nemen om te kijken naar mijn omgeving en proberen vast te leggen wat ik zie en voel. Wekelijks een foto maken voor 3×50 wordt een cadeautje aan mezelf. En als anderen mee kunnen genieten, vind ik dat dubbel leuk!
Alle foto’s van Hermien zijn te zien op deze pagina
37. Cindy Meulblok
37. Cindy MeulblokFotograaf
Ik ben Cindy, 33 jaar en woon samen met mijn vriend en dochter in Vlissingen. Naast fotografie is haken een grote hobby.
Alle foto’s van Cindy zijn te zien op deze pagina
38. Marco Knies
38. Marco KniesFotograaf
Ik ben Marco en beroepsfotograaf, omdat ik het afgelopen jaar 50 ben geworden is het voor mij 4x 50 en daarom extra gemotiveerd. Ik zal zoveel mogelijk verschillende onderwerpen fotograferen met een verhaal. Marco is helaas zonder opgaaf van reden gestopt met 3×50 Alle foto’s van Marco zijn te zien op deze pagina
39. Esther Zandbergen
39. Esther ZandbergenFotograaf
Mijn naam is Esther Zandbergen en voor mij wordt 2015 4x 50. Ik ben kinderfysiotherapeute met een eigen praktijk en in mijn vrije tijd fotografeer ik graag. Ook koken, bakken en handwerken horen in het lijstje. Vanaf mijn tiener jaren ben ik, met periodes, met fotografie bezig en ben nu aan te zoeken wat mijn stijl is.
Alle foto’s Esther van zijn te zien op deze pagina
40. Annemarie Kerkhof
40. Annemarie KerkhofFotograaf
Mijn naam is Annemarie, ik woon in Rosmalen in het mooie Brabant. Fotografie is een grote hobby van me. Heb veel zin in 3×50, lekker op stap met de 50 mm lens. Hoop veel te leren en ben ook heel benieuwd naar jullie foto’s! Annemarie is tussentijds gestopt met het 3×50 project zonder opgaaf van reden.
Alle foto’s van Annemarie zijn te zien op deze pagina
41. Eelco Wisse
41. Eelco WisseFotograaf
Mijn naam is Eelco en heb naast mijn werk en gezin een uit de hand gelopen fotografie hobby. Mijn camera zit als ik de deur uit ga altijd wel in mijn rugtas. Echter zit er bijna altijd een 70-300 lens op. Je weet tenslotte nooit wat je tegenkomt. Door mee te doen aan het 3×50 project hoop ik de kracht van de 50mm lens te ontdekken en mezelf te dwingen beter na te gaan denken over de compositie. Op deze manier hoop ik tot nog mooiere foto resultaten te komen! De telelens zal dit jaar dus zijn plekje op de body moeten gaan delen met de 50mm.
Alle foto’s van Eelco  zijn te zien op deze pagina
42. Brenda van Zanten
42. Brenda van ZantenFotograaf
Ik ben Brenda, 31 jaar, moeder van twee zoontjes (1 en 3). Ik fotografeer als hobby. Andere hobby’s zijn sport, creatief bezig zijn en leuke dingen doen met familie en vrienden.
Alle foto’s van Brenda zijn te zien op deze pagina
43. Marthy Berends
43. Marthy BerendsFotograaf
Ik ben Marthy en ik vind het ontzettend leuk dat ik mee mag doen aan dit project. Mijn hobbie’s behalve fotograferen zijn tuinieren, wandelen en lezen. Sinds onze pensionering verblijf ik samen met mijn man ‘s zomers in ons Franse huis. Samen hebben wij drie kinderen en vier kleinkinderen. Alle foto’s van Marthy zijn te zien op deze pagina
44. Ruby Nussy
44. Ruby NussyFotograaf
Doorlopende uitdaging: moeder, ambtenaar en hobbyfotograaf. Mijn uitdaging voor 2015; elke week een foto maken. Mijn grootste uitdaging in het project; de deadline elke week… Dagelijks; de camera niet vergeten! Alle foto’s van Ruby zijn te zien op deze pagina
45. Margriet Klippel
45. Margriet KlippelFotograaf
Ik ben Margriet, en doe net als vorig jaar weer mee aan het 3×50 project! Ben fanatiek amateurfotograaf, getrouwd, 2 zoons van 18 en 16 jaar. Werkzaam in de financiële wereld. In mijn vrije tijd graag creatief bezig op verschillende manieren. Alle foto’s van Margriet zijn te zien op deze pagina
46. Tilly Baan
46. Tilly BaanFotograaf
Ik ben Tilly en in het dagelijks leven werkzaam als verpleegkundig consulent palliatieve zorg. In mijn vrije tijd ben ik druk met man, hond, kleinkinderen en fotografie. Sinds 1 jaar ben ik lid van de DAF, de fotoclub in Dordrecht en ik verheug me ontzettend op dit 3×50 project. Ik ga de uitdaging aan om 50 weken lang 50 spectaculaire foto’s te maken. Alle foto’s van zijn Tilly te zien op deze pagina
47. Charles Steffens
47. Charles SteffensFotograaf
Ik fotografeer sinds eind jaren 70 en de laatste jaren gaat mijn voorkeur uit naar Urbex fotografie en verder alles wat ik kan fotograferen met o.a. mijn mobiel.
Alle foto’s van Charles zijn te zien op deze pagina
48. Theo van de Vijver
48. Theo van de VijverFotograaf
Mijn naam is Theo van de Vijver. Ik fotografeer al sinds mijn 17e (analoog) en ontwikkelde zelf zwart-wit en drukte af. Sinds de digitale camera’s diverse opleidingen en cursussen gevolgd bij het SKVR. Mijn voorkeur ligt bij dieren, landschappen en portretten. Alle foto’s van Theo zijn te zien op deze pagina
49. Claudia de Nooijer
49. Claudia de NooijerFotograaf
Aangezien ik, naast enthousiast fotograaf, volgens velen een ‘Crazy Cat Lady’ ben, is het niet heel gek dat mijn ‘3×50 – editie 2014’ veel geweldige kattenfoto’s (of, foto’s van geweldige katten!) waren. Desondanks had ik in 2014 niet echt een duidelijk thema, en dat wil ik in 2015 anders gaan doen. 50 weken lang met de 50 mm lens in 1 bepaald thema fotograferen, is voor mij een creatieve uitdaging waar ik heel veel zin in heb. Wie weet kom je erachter wat mijn thema inhoudt, als je mijn foto’s bekijkt!
Alle foto’s van Claudia zijn te zien op deze pagina
50. Tanja Hoogerheijde
50. Tanja HoogerheijdeFotograaf
Getrouwd met Bert. Heb een praktijk “Veerkracht” – Kinesiologie en Stressmanagement. Daarnaast vele interesses zoals o.a. kunst, cultuur, reizen en, natuurlijk, fotografie. Ik ben een echte amateur, maar de 3×50 geeft me een geweldige kans om een heel jaar structureel bezig te zijn met fotograferen. Een jaar om te leren, beter te worden en te proberen het mooie en bijzondere van deze wereld in beeld te brengen. Heb er zin in! Alle foto’s van Tanja zijn te zien op deze pagina