mMaak kennis met de 50 deelnemende fotografen van het 3×50 project.

De 50 fotografen

01. Mischa de Muynck
01. Mischa de MuynckFotograaf en organisator
Initiator van dit 3×50 project, naast fotograaf ook fotografiedocent en organisator van fotovakanties en nog meer fotografieprojecten . Als je contact met Mischa op wilt nemen, dan kan dat via het contactformulier op zijn website. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van Mischa (zoals fotoprojecten, cursussen, workshops etc) schrijf je dan in voor zijn maandelijks mail met tips en trucs.
Alle foto’s van Mischa zijn te zien op deze pagina
02. Jenny Smit
02. Jenny SmitFotograaf
Ik ben Jenny. Reiziger, fotograaf, duiker, juf. In willekeurige volgorde. Ik ben altijd onderweg en altijd in beweging. 2016 wordt voor mij het jaar van 3×50: ik maak voor de derde keer 50 foto’s met mijn 50mm lens.
Alle foto’s van Jenny zijn te zien op deze pagina
03. Tineke Boer
03. Tineke BoerFotograaf
3x 3×50 is scheepsrecht en net als voorgaande jaren ga ik weer met een thema werken. Mijn voorkeur voor landschap/architectuur-, sport-, en concert- fotografie is nog steeds groot. Maar omdat ik minder/stop met werken in het ziekenhuis is de 50mm een extra uitdaging om mee op stap te gaan.
Alle foto’s van Tineke zijn te zien op deze pagina
04. Jan Risseeuw
04. Jan RisseeuwFotograaf
Ik ben Jan, in 2016 ga ik ” op pad” om  voor dit mooie project te fotograferen.
Alle foto’s van Jan zijn te zien op deze pagina

05. Leny Provoost
05. Leny Provoost Fotograaf
Ik ben Leny, moeder van twee, schoonmoeder van één en oma van een kleinzoon. Mijn hobby´s zijn mijn katten, fotografie en creatief bezig zijn voor mijn winkel. Ik doe voor de 3e keer mee aan 3×50. Een pittige opgave, maar een prachtige uitdaging.
Alle foto’s van Leny zijn te zien op deze pagina

06. Ferdinand Bart Alst
06. Ferdinand Bart AlstFotograaf
Ferdinand A.  dark art, fine art en een snufje Noorse wildernis.
Alle foto’s van Ferdinand zijn te zien op deze pagina

07. Elly Luitjens
07. Elly LuitjensFotograaf
Elly, een Zeeuws-Vlaming met een passie voor fotografie. Na een werkzaam leven als zelfstandig ondernemer besteed ik daar nu een groot deel van m’n dag aan. Voor de derde keer ga ik de uitdaging aan om een jaar lang met de 50mm op stap te gaan.

Alle foto’s van Elly zijn te zien op deze pagina

08. Margriet Klippel-de Boer
08. Margriet Klippel-de BoerFotograaf
Ik ben Margriet Klippel-de Boer uit Heinkenszand. In 2016 doe ik voor het derde jaar mee aan 3×50. Een soort van “3x3x50” dus! Na in 2015 met een thema te hebben gewerkt, laat ik dat weer los. Het heeft me naast een uitdaging veel plezier gegeven, maar het is tijd voor iets anders. Het idee is om mezelf alle ruimte te geven om bijvoorbeeld diverse takken en technieken van de fotografie uit te diepen. En met dit project heb ik die stok achter de deur om dat ook daadwerkelijk te gaan doen!
Alle foto’s van Margriet zijn te zien op deze pagina
09. Annemarie de Boer
09. Annemarie de BoerFotograaf
Ik ben Annemarie, moeder van een zoon, lief van m´n Lief, hobbyfotograaf en kartrekker van de fotoclub van mijn werk (EPZ). In 2016 maak ik, als deelnemer van de derde editie van het 3×50 project, weer 50 foto’s met mijn favoriete lens. Drie keer is scheepsrecht!
Alle foto’s van Annemarie zijn te zien op deze pagina
10. Anneke Ruijsbroek
10. Anneke RuijsbroekFotograaf
Mijn naam is Anneke Ruijsbroek. Ik ben 40 jaar en woon in Kortgene. Ik ben schadebehandelaar bij een verzekeringsmaatschappij. Naast mijn werk kook en bak ik graag, speel ik bridge en schiet ik foto’s.
Alle foto’s van Anneke zijn te zien op deze pagina
11. Hermien Bruin
11. Hermien BruinFotograaf
Ik ben Hermien. Ik fotografeer al jaren en doe dat overal, maar het liefst buiten. In de stad of in de natuur, dat maakt me niet veel uit. Ik realiseer me sinds een jaar dat ik vooral het máken van foto’s leuk vind. De tijd nemen om te kijken naar mijn omgeving en proberen vast te leggen wat ik zie en voel. Ik bewerk en ensceneer hierbij nauwelijks tot niet. Wekelijks een foto maken voor 3×50 is een cadeautje aan mezelf. En als anderen mee kunnen genieten, vind ik dat dubbel leuk!
Alle foto’s van Hermien zijn te zien op deze pagina
12. Esther Zandbergen
12. Esther Zandbergen Fotograaf
Ik ben Esther Zandbergen en 3×50 2015 gaf mij een goede prikkel om te blijven fotograferen waardoor ik ook in 2016 weer graag mee doe. In het dagelijks leven werk ik in mijn praktijk voor kinderfysiotherapie. Mijn vrije tijd vul ik graag met koken, handwerken, wandelen, steden en (foto)musea bezoeken. Sinds mijn tienerjaren fotografeer ik met fasen en heb in 2015 gemerkt dat ik nu de meeste affiniteit met straatfotografie heb. Eens kijken wat 2016 mij aan foto inspiratie gaat geven.
Alle foto’s van Esther zijn te zien op deze pagina
13. Els Risseeuw
13. Els RisseeuwFotograaf
k ben Els, ook in  2016 doe ik mee aan dit leuke uitdagend fotografisch project.
Alle foto’s van Els zijn te zien op deze pagina
14. Tanja Hoogerheijde
14. Tanja HoogerheijdeFotograaf
Mijn man, reizen, kunst, cultuur, onze kat, vrienden en familie, mijn woonomgeving. Wat een mooie inspiratiebronnen in mijn 2e 3×50-project en wat een mooie uitdaging om mijn foto’s naar een hoger plan te tillen. Het was een feestje om de 50 mm lens elke week uit te proberen in 2015, ondanks soms niet genoeg tijd als zelfstandig ondernemer of niet genoeg inspiratie. Maar al doende leert men. Dus weer 50 weken in 2016 om meer te leren, te ontdekken en de lat weer hoger te leggen. Heb er zin in!
Alle foto’s van Tanja zijn te zien op deze pagina
15. Cok Weekhout
15. Cok WeekhoutFotograaf
Als enthousiast amateur sinds 1970 bezig met fotograferen en sinds mijn pensionering ben ik er ook meer tijd aan gaan besteden. Alle vormen van fotografie spreken mij aan met een lichte voorkeur voor vogelfotografie en macrofotografie. De deelname aan 3×50 2015 is mij zeer bevallen en het lijkt mij een weer geweldige uitdaging om ook in 2016 aan het 3×50 project mee te doen.
Alle foto’s van Cok zijn te zien op deze pagina
16. Cindy de Bree
16. Cindy de BreeFotograaf
Mijn naam is Cindy en woon in Vlissingen. Ik ben schadebehandelaar van beroep. Mijn hobbies zijn fotograferen en reizen. Ik heb een Canon EOS100D. Om mee te kunnen doen met 3×50 editie 2015 heb ik speciaal een Canon 50 mm 1:1.8 II lens aangeschaft. Met veel plezier heb ik hieraan meegedaan. Ik zie het ook als een uitdaging om weer aan dit project mee te doen in 2016.
Alle foto’s van Cindy zijn te zien op deze pagina
17. Nettie van Oeveren
17. Nettie van OeverenFotograaf
In 2015 heb ik meegedaan met dit project. Ik vind het leuk om nog een keer deel te nemen. Met mijn Nikon D5100 hoop ik mooie beelden neer te zetten van mijn woonomgeving en daar buiten. Mijn voorkeur gaat uit naar architectuur, natuur en macrofotografie.
Alle foto’s van Nettie zijn te zien op deze pagina
18. Henriëtte van Zeggeren
18. Henriëtte van ZeggerenFotograaf
Geboren in 1963, de wereld rondgezworven onder andere als stewardess bij de KLM,  kunstgeschiedenis gestudeerd, moeder van drie zonen, begon ik in 1998 met een cursus fotografie (creatief en techniek) bij de Volksuniversiteit in Utrecht. Vervolgens ben ik me verder gaan bekwamen in fotografie bij het UCK en hierna bij fotograaf en docent Hans Boerrichter in Amsterdam. Momenteel werk ik aan mijn portfolio maar tevens werk ik in opdracht.
Alle foto’s van Henriëtte zijn te zien op deze pagina
19. Melissa Goedbloed
19. Melissa GoedbloedFotograaf
Melissa heeft om onduidelijke redenen het 3×50 project helaas niet afgemaakt…
Hoi, mijn naam is Melissa Goedbloed en ik ben 23 jaar en ik heb een passie voor fotografie. Dit wordt mijn 2e jaar dat ik mee doe aan dit uitdagende project en ik heb er nu al super veel zin in. Het fijne van dit project is dat je elke week met fotografie bezig MOET zijn. Het is soms iets te makkelijk om in een drukke week je camera een week te laten verstoffen. Ik ben nu al heel benieuwd naar mijn eigen foto’s maar ook zeker die van de andere 49 fotografen!
Alle foto’s van Melissa zijn te zien op deze pagina
20. Mariëlle Hetterscheid
20. Mariëlle HetterscheidFotograaf
Sinds 2011 ben ik enthousiast bezig met fotografie. Onder andere door mee te doen aan 3×50 pak ik zeer regelmatig mijn camera. De 50 mm lens zit er bijna standaard op. Het is leuk om te spelen met de scherptediepte en doordat ik niet in kan zoomen ben ik verplicht om meer na denken over de compositie.Ik heb weer veel zin in 50 weken met de 50 mm lens en ben erg benieuwd naar de foto’s van de andere 49 deelnemers.
Alle foto’s van Mariëlle zijn te zien op deze pagina
21. Tilly Baan
21. Tilly Baan Fotograaf
Hoi, ik ben Tilly en doe voor het tweede achtereenvolgende jaar mee met 3×50. Vorig jaar fotografeerde ik geheel vrijblijvend en hanteerde ik niet een bepaald thema. Dat wil ik dit jaar anders gaan doen. Dit, om het mezelf toch wat lastiger te maken. Ik fotografeer inmiddels zo’n 8 jaar en ben lid van de fotoclub ‘DAF’ in Dordrecht.
Alle foto’s van Tilly zijn te zien op deze pagina
22. Dicky Boele
22. Dicky BoeleFotograaf
Fotograferen doe ik zowel hobby- als bedrijfsmatig. Het is mijn lust en mijn leven en ik zie het als uitdaging om, hetgeen ik vastleg, fotografisch interessant te laten zijn. Altijd nog veel te leren hoor! Met de 50mm lens doe ik eigenlijk nog te weinig, terwijl het echt een toplens is! 2016 wordt mijn 50mm jaar en dat zal ik laten zien in het 3 x 50 project. Ik vind het fantastisch om te spelen met beperkte scherpte diepte, dus waar kun je dat beter mee doen dan……………juist, die lens dus!
Alle foto’s van Dicky zijn te zien op deze pagina
23. Rien van der Kolk
23. Rien van der KolkFotograaf
Woon en werk in Nederland en Spanje. Reis graag, dus veel onderweg en altijd in beweging. Hardlopen, snelle auto of motor, allemaal goed. Ik geniet van het bestaande en onderzoek graag het nieuwe. Naast het adviseren van organisaties en lokale overheden ben ik, als bestuurder en fotograaf, actief in kunst en cultuur.
Ik fotografeer eigenlijk alles wat los en vast zit. Liefst ongestructureerd en soms met een twist. Ik zie het als leerzame opgave om een jaar lang foto’s te maken met de 50mm lens.
Alle foto’s van Rien zijn te zien op deze pagina
24. Marjolijn Maljaars
24. Marjolijn MaljaarsFotograaf
Hallo, ik ben Marjolijn Maljaars, getrouwd en moeder van 5 heerlijke kinderen. Fotografeer het liefst in documentaire stijl, modern storytelling zeg maar. Niet geposeerd maar gewoon zoals het is. Superleuk om met 49 andere fotografen iedere week een foto te plaatsen. Onderstaande quote geeft precies weer wat ik wil zeggen met mijn foto’s en waarom ze zo belangrijk zijn.
“Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory.” – Dr. Suess
Alle foto’s van Marjolijn zijn te zien op deze pagina
25. Marjo Dekker
25. Marjo DekkerFotograaf
Ik ben Marjo Dekker, 52 jaar, woon in Nieuwerkerk aan den IJssel, werk als wijkverpleegkundige en heb een fotografiebedrijf(je). Wil me verder specialiseren in afscheidsfotografie. Fotografeer meestal met Canon 6d. Reden deelname aan 3×50: persoonlijke uitdaging en oefenen verschillende onderwerpen.
Alle foto’s van Marjo zijn te zien op deze pagina
26. Henny Ottenheim Neijssen
26. Henny Ottenheim NeijssenFotograaf
Henny uit het witte stadje Thorn.Mijn woonplaats geeft me dagelijkse inspiratie voor mooie foto’s.Ik hou van ongedwongen,spontane (straatfotografie) met een lichte voorkeur voor portret. Ik ben daarin wél kritisch en wil ’t beste uit een foto halen. Fotografie is voor mij ontspanning naast mijn drukke werk als zelfstandig reisexpert. Ik trek er dan ook regelmatig op uit met mijn camera. Ik reis regelmatig en hou van het goede leven!De 50mm lens en 3×50 is een weer een nieuwe uitdaging!
Alle foto’s van Henny zijn te zien op deze pagina
27. Magda Demeulenaere
27. Magda DemeulenaereFotograaf
Mijn naam is magda, woon aan de Belgische kust met name “in de westhoek”. Ik ben al vele jaren een hobbyfotograaf maar doe dit jaar heel graag mee aan het 3×50 project. Over een duidelijk plan beschik ik niet, ik zie wel wat op mijn pad komt.Al van de start van het project ben ik fan, heb al prachtige foto’s zien voorbij komen!
Alle foto’s van Magda zijn te zien op deze pagina
28. Christianne Raes
28. Christianne RaesFotograaf
Ik ben Christianne Heertjes Raes, woon in Aagtekerke. Na een jaar van 2 wekelijkse opdrachten (fotojaar) heb ik zin in vrijheid qua onderwerp. Wekelijks op stap met de 50mm lens, ga ik me (in principe) richten op foto’s met een beperkte scherptediepte. Close-ups, producten, straatfotografie, spontane portretten, de stad, maar ook landschappen en natuur. Het zal  vermoedelijk allemaal voorbij komen hier. Waar het me interessant lijkt, ga ik kleur in zwart-wit omzetten.
Alle foto’s van Christianne zijn te zien op deze pagina
29. Andrea Schipper
29. Andrea SchipperFotograaf
Ik ben Andréa Schipper, een Zeeuwse Amsterdamse, Trouwvrouw en Foto(o)Maatje. Ik vind het heerlijk om met mijn camera op pad te gaan op zoek naar mooie beelden. Ik fotografeer met een Canon EOS 70D met een Sigma 50mm 1.4 lens. Ik ga de uitdaging graag aan om hiermee bijna wekelijks in 2016 een foto te maken. Daarnaast kijk ik uit naar de inzendingen van de medefotografen om daardoor ook een hoop te leren.
Alle foto’s van Andrea zijn te zien op deze pagina
30. Manuela Nieuwland
30. Manuela Nieuwland Fotograaf
Import-Vlissingse, getrouwd en moeder van vier kinderen. In 2012 ben ik door ega geïnfecteerd met het fotografeervirus. Hiervoor maakte ik ook foto’s, maar na een beginnerscursus fotografie heb ik de smaak echt te pakken gekregen. Gestart met een Canon 550D en vanwege mijn enthousiasme de 50mm 1.4 lens met kerst 2014 cadeau gekregen. In mei 2015 een Canon 750D aangeschaft, heel blij mee! Het 3×50 project zie ik als een volgende uitdaging om wekelijks creatief met mijn camera aan de slag te gaan.
Alle foto’s van Manuela zijn te zien op deze pagina
31. Inge Pfeil
31. Inge PfeilFotograaf
Ik ben Inge en fotograferen is mijn grootste hobby. Je zult mij dan ook niet vaak zonder camera aantreffen. Woorden die mij kenmerken: ondernemend, actief, sportief, vitaal, integer, solist, milieubewust en dierenvriend. In het dagelijks leven werkzaam als directiesecretaresse. Trotse bezitter van twee prachtige katers. Ik hou ervan om mezelf doelen te stellen; deelname aan het project 3×50 is er één van!
Alle foto’s van Inge zijn te zien op deze pagina
32. Gert Buchner
32. Gert BuchnerFotograaf
Gert, werkzaam als transportplanner in het agrarische transport. Daarnaast actief in de kerk en fotoclub. Dit project lijkt mij een mooie uitdaging, het liefst werk ik met mensen en maak ik portretten, maar ook autosport, nachtfotografie en creatieve fotografie van druppels of rook vind ik leuk. De afgelopen jaren heb ik al diverse gezinsreportages en bruiloft reportages gemaakt.
Alle foto’s van Gert zijn te zien op deze pagina
33. Evelien Verhulst
33. Evelien VerhulstFotograaf
Ik ben Evelien, 45 jaar en woon in Axel. Ik fotografeer al heel lang, maar sinds een jaar of 6 met digitale spiegelreflex. Een paar maanden geleden heb ik de Sigma 50 mm Art Edition aangeschaft en kijk er naar uit deze tijdens de 3×50 uitdaging optimaal te gebruiken. Ik heb een voorkeur voor portretten, maar zie ook schoonheid in alledaagse dingen.
Alle foto’s van Evelien zijn te zien op deze pagina
34. Carla van Onselen
34. Carla van OnselenFotograaf
Al eerder mee gedaan aan de foto7daagse, foto7weekse en het fotojaar bij Mischa. Nu ga ik graag de volgende uitdaging aan met mijn nieuwe 50mm!
Alle foto’s van Carla zijn te zien op deze pagina
35. Peter Roovers
35. Peter RooversFotograaf
Ik ben Peter, ik ben 5 jaar geleden kort voor dat onze kleinzoon is geboren gestart met fotograferen. Onze kleinzoon fungeert net als onze Flatcoated Retriever vaak als model. Daarnaast vind ik in de natuur genoeg leuke, imposante en interessante dingen om te fotograferen. Ik wil door mee te doen aan het 3×50 project mezelf laten ontdekken dat je met een 50mm lens ook hele mooie foto’s kan maken.
Alle foto’s van Peter zijn te zien op deze pagina
36. Karin Slotman
36. Karin Slotman Fotograaf
Ik ben Karin Slotman. Deventer- passie voor fotografie – mensen – mooie momenten – groot fan van de canon 50mm 1.4 – Frankrijk – wijn – Ibiza – uitgebreide etentjes aan de keukentafel – man Mark- dochters Lorin en Riva – labrador Kansas. 50 weken lang ga ik leuke dingen en mooie momenten zo mooi mogelijk vast te leggen met mijn Canon (6D / 5DmarkIII) maar in elk geval met mijn 50mm1.4
Alle foto’s van Karin zijn te zien op deze pagina
37. Annemiek Gijsbertsen
37. Annemiek GijsbertsenFotograaf
Ik ben Annemiek. Moeder van 4 kinderen, leerkracht op een ZMLK school met een specialisatie voor autisme. Ben een enthousiast hobby-fotograaf. Ik fotografeer het liefst met m’n 50 mm lens en speel graag met scherpte-diepte. Ik fotografeer graag dingen uit mijn dagelijkse omgeving. Ik vind het leuk om kleine dingen groot op de foto te zetten. Mijn jongste dochter zal vast ook nog wel eens voorbij komen. Heb zin in deze uitdaging en ik ga op zoek naar veel verschillende foto’s !
Alle foto’s van Annemiek zijn te zien op deze pagina
38. Erica de Haas
38. Erica de HaasFotograaf
Ik doe vooral m’n eigen ding en leg mijn kijk op de wereld vast met fotos. Door dit project krijgen jullie een kijkje in mijn wereld, enjoy (of niet natuurlijk).
Alle foto’s van Erica zijn te zien op deze pagina
39. Esther van Rooijen
39. Esther van RooijenFotograaf
De stoute schoenen aangetrokken en me aangemeld voor dit mooie project. Ik ga de uitdaging met mezelf aan om uit mijn comfortzone van natuurfotografie te stappen, waarbij ik voornamelijk met telelens of macrolens op sta ga. Ik ben getrouwd met Marcel en trots personeel van 2 katten. Werk als HR-secretaresse en in mijn vrije tijd ben ik druk met vogels kijken, paardrijden, natuurbeleving in het algemeen, wandelen, fotograferen en dans ik graag salsa en kizomba.
Alle foto’s van Esther zijn te zien op deze pagina
40. Ria Koldewee
40. Ria KoldeweeFotograaf
Ik ben Ria en ik doe graag mee met dit project. Mijn voorkeur gaat uit naar macro fotografie maar ook de natuur is altijd een bron van inspiratie voor mij. Samen met mijn man maak ik graag mooie reizen met een mix van natuur en cultuur. Het 3×50 project vind ik een mooie uitdaging om elke week bezig te zijn met mijn 50mm lens en zo ook een beeld te krijgen van wat mij het hele jaar heeft bezig gehouden. Een goede basis voor weer een fotoboek met herinneringen, mijn andere hobby.  Ik heb er zin in!
Alle foto’s van Ria zijn te zien op deze pagina
41. Tia Nijhuis-Greydanus
41. Tia Nijhuis-GreydanusFotograaf
Mijn naam is Tia Nijhuis-Greydanus. Fotografie is al jaren een hobby van mij. Sinds ongeveer 1 jaar heb ik een 50mm lens waar ik tot nu toe te weinig mee gedaan heb.  Het 3×50 mm project kan hier voor mij verandering in brengen en het komt voor mij op het juiste moment aangezien ik verwacht in 2016 meer vrije tijd te krijgen. Ik heb er veel zin in. Ook ben ik erg benieuwd naar de resultaten van de andere deelnemers en hoop hier veel van te leren.
Alle foto’s van Tia zijn te zien op deze pagina
42. Ellen Reijnoudt
42. Ellen ReijnoudtFotograaf
Mijn naam is Ellen, woon in Middelburg en werkzaam als administratief medewerkster. Sinds kort besmet met het fotografie virus. Momenteel volg ik de beginnerscursus bij Mischa. Naast fotograferen ben ik dol op fietsen en wandelen en dus vaak buiten te vinden. Landschapsfotografie heeft dan ook mijn voorkeur. Mee doen met dit 3×50 project betekent voor mij: bewust fotograferen; nadenken over wat ik ga fotograferen en de compositie daarvan. Hoop dan ook mijn fotografie niveau te kunnen verbeteren.
Alle foto’s van Ellen zijn te zien op deze pagina
43. Wim Dekkers
43. Wim DekkersFotograaf
Wim is mijn naam. Ik ben al heel veel jaren aan ’t fotograferen en in 2016 wil ik minimaal 50 foto’s maken. Dat mij dat lukt, moet mogelijk zijn en in een redelijke kwaliteit. Mijn bestaande collectie digitale foto’s (plm.150.000)mag ik niet gebruiken, dus het is een prima stimulans om nieuwe foto’s te maken. We trekken veel met onze camper door Europa, maar ook dicht bij huis zijn goede shots te maken. Ik heb er zin in.Ik ben ook erg benieuwd naar het totale resultaat van de 2016, 3×50.
Alle foto’s van Wim zijn te zien op deze pagina
44. Charles Linssen
44. Charles LinssenFotograaf
k ben Charles Linssen, 1945-02-24. Na mijn werkzaam leven als boekhandelaar, grafisch & communicatieadviseur en 12 jaar wethouder in Goes is fotografie mijn passie geworden. Naast fotografie ben ik ook graag creatief bezig met verschillende vormen met beeld en woord. En promoot ik op verschillende manieren de fotohobby. Voorzitter FotoGroep Goes.
Alle foto’s van Charles zijn te zien op deze pagina
45. Ilonka van Faassen
45. Ilonka van FaassenFotograaf
Mijn naam is Ilonka van Faassen, 31 jaar en ik ben 20 u.p.w. werkzaam in de ouderenzorg als activiteitenbegeleidster. Opgegroeid op Schouwen-Duiveland en sinds augustus wonend in Goes. Naast mijn werk ben ik sinds de aanschaf van de Nikon3100D actief bezig met fotografie. Ik ben bijna klaar met de beginnerscursus die ik op dit moment volg bij Mischa. Het 3×50 project is een leuke uitdaging om met de handvatten die ik gekregen heb tijdens de cursus aan de slag te gaan in praktijk.
Alle foto’s van Ilonka zijn te zien op deze pagina
46. Jackie Vlietstra
46. Jackie VlietstraFotograaf
Sinds 1,5 jr ben ik in het bezit van een spiegelreflexcamera en moet zeggen, er gaat een hele nieuwe wereld voor me open. Ik zit nog in de ontdekkingsfase, wat ik leuk vind om te fotograferen, welke stijl. Een mede-cursist attendeerde mij op dit project. Door het meedoen hoop ik voor mezelf duidelijker te krijgen welke kant ik op wil. Eén ding weet ik wel, de natuur is een belangrijk onderdeel voor mij. Hoop jullie én mijzelf elke week te kunnen verrassen.
Alle foto’s van Jackie zijn te zien op deze pagina
47. Pieter Kop
47. Pieter KopFotograaf
Zowel analoog als digitaal ervaring met spiegelreflex camera’s. In mijn leven maak ik vooral foto’s van dieren (onze paarden), landelijke omgevingen, water en (beroepsmatig delen van )gebouwen.
Ik ga deze uitdaging aan om de 50mm lens tussen alle zoomobjectieven een verdiende plek te geven.
Alle foto’s van Pieter zijn te zien op deze pagina
48. Natasja Breeuwer
48. Natasja BreeuwerFotograaf
mijn naam is Natasja , getrouwd, we hebben één zoon van 17 en woon in Limmen, Noord-Holland. Dicht bij de kust, ben ik vaak op het strand te vinden met mijn camera en onze hond. Daarnaast ben ik werkzaam het ziekenhuis voor het bevolkingsonderzoek darmkanker. Ben daar helemaal op mijn plaats. Doe graag wat er toe doet en geniet van het leven. In oktober 2015 voor het eerst echt op “fotografie” pad geweest naar New York, een ont-moeting in 50 mm die mij zeer dierbaar is. In deze ont-moeting wil ik 2016 graag verder gaan met 3x 50 project.
Alle foto’s van Natasja zijn te zien op deze pagina
49. Doortje van Helden
49. Doortje van HeldenFotograaf
Hoi, ik ben Doortje en ik woon in het hartje van Leiden. Fotografie is leuk! In mijn vrije tijd ga ik dan ook regelmatig op pad om te fotograferen. Met een camera om je nek kijk je toch anders naar de wereld. Er is zoveel moois! Leuk om mee te mogen doen met dit project; ik kijk uit naar mooie foto’s van de deelnemers. Gaaf om tijdens dit project mijn nieuwe 50mm lens volop uit te proberen en het komende jaar extra veel met fotografie bezig te zijn!
Alle foto’s van Doortje zijn te zien op deze pagina
50. Jos Schohaus
50. Jos SchohausFotograaf
Mijn naam is Jos, ik ben werkzaam in het onderwijs, woon in Leiden en sinds twee jaar serieus aan het fotograferen. Ik ben dagelijks met mijn Nikon D7200 bezig!
Mijn 50mm lens is gloednieuw en er is een geheel nieuwe wereld voor me opengegaan sinds ik die heb. Ik ben dan ook razend enthousiast om dit project tot een goed einde te brengen.
Alle foto’s van Jos zijn te zien op deze pagina

Jij hier volgend jaar?
Jij hier volgend jaar?Fotograaf
Wil jij aan een volgende editie deelnemen? Schrijf je dan in op de website.