week_15_margrietklippel

Dit is mijn 3×50 van het jaar 2016.
Ik wilde voor mezelf dit jaar niet met een thema werken, maar zoveel mogelijk verschillende technieken van de fotografie.

Bijvoorbeeld lange sluitertijden. Ik vind het fantastisch om te doen, het resultaat is vaak erg mooi. Deze foto is gemaakt in Arnhem van de John Frost brug. De brug die o.a. bekend is door de film “A bridge to far”, die gaat over het veroveren/opblazen van deze brug in de 2e wereldoorlog.

We (Martin en ik) stonden daar eind april aan de waterkant te wachten op het blauwe uur. De verlichting sprong aan, en deze was roze vanwege de start van de Giro d’Italia op 6 mei in deze regio. Een mooie avond, met een mooi eindresultaat!

Nu stop ik met 3×50. Het is nog een beetje onwennig. Niet meer iedere week een foto hoeven maken. Ik denk dat ik het ook best wel ga missen…. Veel foto’s zou ik anders niet hebben gemaakt de afgelopen 3 jaar!

Mischa, dank je wel voor de organisatie, het was weer een mooi 3×50 jaar.

Annemarie en Joost, jullie bedankt voor de keren dat we samen op pad gingen met de 50 mm op de body geschroefd.

Martin, bedankt voor je geduld, hulp en assistentie bij tijd en wijle! Maar vooral je geduld, dat bij het maken van deze foto wel heel erg op de proef werd gesteld…!!!