portret-mischa-300x300Ik ben Mischa de Muynck, de bedenker en organisator van het 3×50 fotografieproject.

Ik leer al sinds 2006 mensen beter fotograferen en heb inmiddels duizenden mensen wat over fotografie bijgebracht. Ik doe dat omdat het geweldig leuk is om mensen te vertellen over fotografie en ze te leren om betere foto’s te maken. Ik kan niet stil zitten en bedenk dus continu leuke dingen voor fotografen.

Omdat ik tijdens mijn cursussen en workshops merk dat er van amateur-fotografen veel behoefte is om te gaan fotograferen ben ik HeelHollandFotografeert begonnen. op HeelHollandFotografeert vind je diverse fotografieprojecten. Niet alleen betaalde projecten maar zeker ook laagdrempelige en gratis fotografieprojecten zoals de Foto7daagse, de maandelijkse foto-opdracht en een gratis cursus beter fotograferen met je mobiel.
Waarom? Omdat fotografie leuk is. Het is mijn ambitie om meer mensen te laten fotograferen, maar vooral ook mooiere foto’s te laten maken. Dat is dan ook de reden waarom 3×50 bedacht is.

De deelnemers van 3×50 betalen een kleine bijdrage om het project mogelijk te maken. Mocht je interesse hebben om een bijdrage te leveren aan 3×50 dan is dat mogelijk. Je kan dan contact met mij opnemen via deze pagina

Mischa de Muynck Fotografie is te vinden in Kortgene (Zeeland)
BTW: NL149650152B01
KvK: 20168420