Maak kennis met de 50 deelnemende fotografen van het 3×50 project.

De 50 fotografen

01. Mischa de Muynck
01. Mischa de MuynckFotograaf en organisator
Initiator van dit 3×50 project, naast fotograaf ook fotografiedocent en organisator van fotovakanties en nog meer fotografieprojecten . Als je contact met Mischa op wilt nemen, dan kan dat via het contactformulier op zijn website. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van Mischa (zoals fotoprojecten, cursussen, workshops etc) schrijf je dan in voor zijn maandelijks mail met tips en trucs.
Alle foto’s van Mischa zijn te zien op deze pagina
02. Ferdinand Bart Alst
02. Ferdinand Bart AlstFotograaf
Ferdinand A.  dark art, fine art en een snufje Noorse wildernis.
Alle foto’s van Ferdinand zijn te zien op deze pagina
03. Tineke Boer
03. Tineke BoerFotograaf
Het blijft een haat-liefde verhouding de 50mm lens en ik.
Dus is weer meedoen aan het 3x50project de gezonde stok achter de deur.
Mijn voorkeur gaat uit naar landschap-, architectuur-, sport-, en concert fotografie en nu ik met pensioen ben heb ik daar alle tijd voor.
Alle foto’s van Tineke zijn te zien op deze pagina
04. Jan Risseeuw
04. Jan RisseeuwFotograaf
Jan, een West Zeeuwsvlaming van oorsprong, wonend elders in het land, ga weer “op pad” voor dit project. Jan heeft vanwege omstandigheden dit project in 2017 niet afgerond.
Alle foto’s van Jan zijn te zien op deze pagina
05. Anneke Ruijsbroek
05. Anneke RuijsbroekFotograaf
Mijn naam is Anneke Ruijsbroek. Ik ben 41 jaar en woon in Kortgene. Ik ben schadebehandelaar bij een verzekeringsmaatschappij. Naast mijn werk kook en bak ik graag, speel ik bridge en schiet ik foto’s. Ik doe voor de derde keer met 3×50
Alle foto’s van Anneke zijn te zien op deze pagina
06. Hermien Bruin
06. Hermien BruinFotograaf
Ik ben Hermien. Ik fotografeer al jaren en doe dat overal, maar het liefst buiten. In de stad of in de natuur, dat maakt me niet veel uit. Ik realiseer me sinds een paar jaar dat ik vooral het máken van foto’s leuk vind. De tijd nemen om te kijken naar mijn omgeving en proberen vast te leggen wat ik zie en voel. Ik bewerk en ensceneer hierbij nauwelijks tot niet. Wekelijks een foto maken voor 3×50 is een cadeautje aan mezelf. En als anderen mee kunnen genieten, vind ik dat dubbel leuk!
Alle foto’s van Hermien zijn te zien op deze pagina
07. Esther Zandbergen
07. Esther Zandbergen Fotograaf
Ik ben Esther Zandbergen en 3×50 geeft mij een goede prikkel om te (blijven) fotograferen. Dit wordt mijn 3e keer 3×50.
In het dagelijks leven werk ik in mijn praktijk voor kinderfysiotherapie. Mijn vrije tijd vul ik graag met koken, handwerken, wandelen, steden en (foto)musea bezoeken. Sinds mijn tienerjaren fotografeer ik met fasen en heb, sinds ik meedoe met 3×50, gemerkt dat ik vooral natuur en straatfotografie leuk vind. Het is vooral bij straatfotografie een uitdaging om een 50 mm lens te gebruiken maar ook in 2017 ga ik die uitdaging graag weer aan.
Alle foto’s van Esther zijn te zien op deze pagina
08. Els Risseeuw
08. Els RisseeuwFotograaf
Els, een Westvlaamse, al jaren in Nederland woonachtig, zie het 3 x 50 project als een uitdagend fotoproject. Els heeft vanwege omstandigheden dit project in 2017 niet afgerond.
Alle foto’s van Els zijn te zien op deze pagina
09. Tanja Hoogerheijde
09. Tanja HoogerheijdeFotograaf
Voor mij alweer de 3e editie van het 3×50-project. Ik ben de 50 mm lens steeds meer gaan waarderen. Ondanks dat je er niet mee kunt in- en uitzoomen zijn de mogelijkheden talrijk en de resultaten vaak uitermate scherp.
In 2016 heb ik alweer beter leren kijken en werd ik alweer geïnspireerd door mijn mede 3×50-fotografen. Ben benieuwd of ik de lat in 2017 weer hoger weet te leggen en aan mijn eigen verwachtingen kan voldoen, ook in periodes van minder inspiratie en tijd. Vaak liggen de onderwerpen gewoon voor het oprapen. Als je er maar oog voor hebt………… Alle foto’s van Tanja zijn te zien op deze pagina
10. Cok Weekhout
10. Cok WeekhoutFotograaf
Als enthousiast amateur sinds 1970 bezig met fotograferen en sinds mijn pensionering ben ik er ook meer tijd aan gaan besteden. Alle vormen van fotografie spreken mij aan met een lichte voorkeur voor vogelfotografie en macrofotografie. De deelname aan 3×50 2015 en 2016 is mij zeer bevallen en het lijkt mij een weer geweldige uitdaging om ook in 2017 aan het 3×50 project mee te doen.
Alle foto’s van Cok zijn te zien op deze pagina
11. Cindy de Bree
11. Cindy de BreeFotograaf
Mijn naam is Cindy en woon in Vlissingen. Ik ben schadebehandelaar van beroep. Mijn hobbies zijn fotograferen en reizen. Ik heb een Canon EOS100D. Om mee te kunnen doen met 3×50 editie 2017 gebruik ik de Canon 1.8 STM. Ik zie het ook als een uitdaging om weer aan dit project mee te doen in 2017.
Alle foto’s van Cindy zijn te zien op deze pagina
12. Tilly Baan
12. Tilly Baan Fotograaf
Ik doe voor het derde achtereenvolgende jaar mee met 3×50. Een ontzettend leuk project om aan mee te doen, om ook toch iedere week die drive te vinden om een foto te maken met de 50 mm lens. Niet altijd even makkelijk, dat is een feit. Maar de voldoening na 52 weken is super!
Alle foto’s van Tilly zijn te zien op deze pagina
13. Angelique Lapré
13. Angelique LapréFotograaf
Na een jaar pauze doe ik net als in 2014 en 2015 graag weer mee aan het fotoproject 3×50. Ik miste een beetje het wekelijks op pad ‘ moeten’ gaan met mijn camera. Heb dit jaar dus fotografisch gezien weer een mooi doel. In mijn foto’s zet ik graag ‘de tijd even stil’ en vind het mooi als een ieder een andere gedachte heeft bij een foto. Zwart-wit fotografie boeit mij erg en zal ik zeker laten terugkomen tijdens deze editie van 3×50. Naast fotograferen zijn salsa dansen, fietsen en op een terrasje zitten de dingen die ik graag samen met mijn man onderneem in mijn vrije tijd.
Alle foto’s van Angelique zijn te zien op deze pagina
14. Dicky Boele
14. Dicky BoeleFotograaf
Fotograferen doe ik zowel hobby- als bedrijfsmatig. Het is mijn lust en mijn leven en ik zie het als uitdaging om, hetgeen ik vastleg, fotografisch interessant te laten zijn. Altijd nog veel te leren hoor! Met de 50mm lens doe ik eigenlijk nog te weinig, terwijl het echt een toplens is! 2017 wordt mijn 50mm jaar en dat zal ik laten zien in het 3 x 50 project. Ik vind het fantastisch om te spelen met beperkte scherpte diepte, dus waar kun je dat beter mee doen dan……………juist, die lens dus!
Alle foto’s van Dicky zijn te zien op deze pagina
15. Rien van der Kolk
15. Rien van der KolkFotograaf
Ik woon en werk in Nederland en Spanje. Ik ben vaak onderweg en koester de diversiteit die ik tegenkom. Laat me graag inspireren door de natuur en ‘de straat’. Maar bovenal door mensen. Mensen ontmoeten, voor een gesprek én, als het even kan, ook foto’s. Ongedwongen en in hun eigen situatie. Ik fotografeer meestal met gebruik van “aanwezige licht”. Tijdens dit project ga ik dit actief combineren met (groepen) flitsers. Uiteraard in combinatie met de 50mm, mijn inmiddels onmisbare werkpaard.
Ik fotografeer eigenlijk alles wat los en vast zit. Liefst ongestructureerd en soms met een twist. Ik zie het als leerzame opgave om een jaar lang foto’s te maken met de 50mm lens.
Alle foto’s van Rien zijn te zien op deze pagina
16. Marjo Dekker
16. Marjo DekkerFotograaf
Ik ben Marjo Dekker, 52 jaar, woon in Nieuwerkerk aan den IJssel, werk als wijkverpleegkundige en heb een fotografiebedrijf(je). Wil me verder specialiseren in afscheidsfotografie. Fotografeer meestal met Canon 6d. Reden deelname aan 3×50: persoonlijke uitdaging en oefenen verschillende onderwerpen.
Alle foto’s van Marjo zijn te zien op deze pagina
17. Annemiek Gijsbertsen
17. Annemiek GijsbertsenFotograaf
Ik ben Annemiek. Moeder van 4 kinderen, leerkracht op een ZMLK school met een specialisatie voor autisme. Daarnaast ben ik een enthousiast fotograaf. Ik fotografeer het liefst met m’n 50 mm lens en speel graag met scherpte-diepte. Ik doe voor de tweede keer mee met 3×50. Ik leg graag de mooie momenten uit het dagelijks leven vast. Fotograferen is voor mij (meestal) ontspanning, rust, even tijd voor mezelf en ook het vastleggen en maken van mooie herinneringen. Ik ga graag deze 3×50 uitdaging nogmaals aan!
Alle foto’s van Annemiek zijn te zien op deze pagina
18. Esther van Rooijen
18. Esther van RooijenFotograaf
Voor het 2e jaar me aangemeld voor dit leuke project. Ik ga wederom de uitdaging met mezelf aan om uit mijn comfortzone van natuurfotografie te stappen, waarbij ik voornamelijk met telelens of macrolens op stap ga. Ik ben getrouwd met Marcel en trots personeel van 2 katten. Werk als HR-secretaresse en in mijn vrije tijd ben ik druk met vogels kijken, paardrijden, natuurbeleving in het algemeen, wandelen, fotograferen en dans ik graag salsa en kizomba.
Alle foto’s van Esther zijn te zien op deze pagina
19. Evelien Verhulst
19. Evelien VerhulstFotograaf
Ik ben Evelien, 45 jaar en woon in Axel. Ik fotografeer al heel lang, maar sinds een jaar of 6 met digitale spiegelreflex. Een paar maanden geleden heb ik de Sigma 50 mm Art Edition aangeschaft en kijk er naar uit deze tijdens de 3×50 uitdaging optimaal te gebruiken. Ik heb een voorkeur voor portretten, maar zie ook schoonheid in alledaagse dingen.
Alle foto’s van Evelien zijn te zien op deze pagina
20. Pieter Kop
20. Pieter KopFotograaf
Zowel analoog als digitaal ervaring met spiegelreflex camera’s. In mijn leven maak ik vooral foto’s van dieren (onze paarden), landelijke omgevingen, water en (beroepsmatig delen van )gebouwen.
Ik ga deze uitdaging aan om de 50mm lens tussen alle zoomobjectieven een verdiende plek te geven.
Pieter heeft vanwege omstandigheden dit project in 2017 niet afgerond.
Alle foto’s van Pieter zijn te zien op deze pagina
21. Tia Nijhuis-Greydanus
21. Tia Nijhuis-GreydanusFotograaf
Mijn naam is Tia Nijhuis-Greydanus.
Vorig jaar heb ik voor het eerst meegedaan aan dit project en het is mij zo goed bevallen dat ik ook een tweede keer mee doe.
Iedere week een foto maken met de 50mm lens die op de website gezet moet worden inspireert mij om op zoek te gaan naar een onderwerp en dit zie ik als een mooie uitdaging.
Ook dit jaar ben ik weer benieuwd naar de deelnemers en hun resultaten. Het is iedere week spannend om te zien welke mooie foto’s de andere deelnemeres hebben gemaakt en er zitten vaak ook leerzame aspecten aan.
Kortom; ik heb er weer zin in!
Alle foto’s van Tia zijn te zien op deze pagina
22. Andrea Schipper
22. Andrea SchipperFotograaf
Ik ben Andréa Schipper, een Zeeuwse Amsterdamse, Trouwvrouw en Foto(o)Maatje. Ik vind het heerlijk om met mijn camera op pad te gaan op zoek naar mooie beelden. Ik fotografeer met een Canon EOS 5D mark 3 met een Sigma 50mm 1.4 lens. Na vorig jaar voor het eerst aan het project te hebben meegedaan, sluit ik me ook in 2017 weer graag aan. Super leuk om te doen, elke week uitgedaagd worden voor een foto. Dit jaar geen thema, wat me veel meer ruimte geeft. Ik ga er weer voor!
Alle foto’s van Andrea zijn te zien op deze pagina
23. Ellen Reijnoudt
23. Ellen ReijnoudtFotograaf
Mijn naam is Ellen Reijnoudt, woon te Middelburg en werkzaam als administratief medewerkster op een debiteurenadministratie.
In 2016 kennis gemaakt met het 3×50 fotografie project èn met de 50mm lens.
Een heel jaar lang intensief met fotografie bezig zijn. Behalve heel erg leerzaam, ook nog eens superleuk.
Daarom ga ik in 2017 de uitdaging voor de 2e keer aan! Alle foto’s van Ellen zijn te zien op deze pagina
24. Peter Roovers
24. Peter RooversFotograaf
Ik ben Peter, ik ben 5 jaar geleden kort voor dat onze kleinzoon is geboren gestart met fotograferen. Onze kleinzoon fungeert net als onze Flatcoated Retriever vaak als model. Daarnaast vind ik in de natuur genoeg leuke, imposante en interessante dingen om te fotograferen. Ik wil door mee te doen aan het 3×50 project mezelf laten ontdekken dat je met een 50mm lens ook hele mooie foto’s kan maken.
Alle foto’s van Peter zijn te zien op deze pagina
25. Gert Buchner
25. Gert BuchnerFotograaf
Gert, werkzaam als transportplanner in het agrarische transport. Daarnaast actief in de kerk en fotoclub. Dit project lijkt mij een mooie uitdaging, het liefst werk ik met mensen en maak ik portretten, maar ook autosport, nachtfotografie en creatieve fotografie van druppels of rook vind ik leuk. De afgelopen jaren heb ik al diverse gezinsreportages en bruiloft reportages gemaakt.
Alle foto’s van Gert zijn te zien op deze pagina
26. Natasja Breeuwer
26. Natasja BreeuwerFotograaf
Mijn naam is Natasja, getrouwd, we hebben één zoon van 18 en wonen in Limmen, Noord-Holland, dicht bij het strand.
Afgelopen jaar heb ik voor het eerst meegedaan aan 3x 50 project en heb er van genoten!
De beperking van de 50mm lens past goed bij mij. Ik hou van simpel en een bepaalde vorm van eenvoud
Alle foto’s van Natasja zijn te zien op deze pagina
27. Erica de Haas
27. Erica de HaasFotograaf
Ik doe vooral m’n eigen ding en leg mijn kijk op de wereld vast met fotos. Door dit project krijgen jullie een kijkje in mijn wereld, enjoy (of niet natuurlijk).
Alle foto’s van Erica zijn te zien op deze pagina
28. Doortje van Helden
28. Doortje van HeldenFotograaf
Hoi, ik ben Doortje en ik woon in Leiden. Fotografie is leuk! In mijn vrije tijd ga ik dan ook regelmatig op pad om te fotograferen. Met een camera om je nek kijk je toch anders naar de wereld. Gaaf om weer mee te mogen doen met dit project, voor mij het 2e jaar. Ik kijk weer uit naar mooie foto’s van de deelnemers! Gaaf om tijdens dit project mijn 50mm lens volop te gebruiken en ook het komende jaar extra veel met fotografie bezig te zijn!
Alle foto’s van Doortje zijn te zien op deze pagina
29. Mariëlle Hetterscheid
29. Mariëlle HetterscheidFotograaf
Sinds 2011 ben ik enthousiast bezig met fotografie. Onder andere door mee te doen aan 3×50 pak ik zeer regelmatig mijn camera. De 50 mm lens zit er bijna standaard op. Het is leuk om te spelen met de scherptediepte en doordat ik niet in kan zoomen ben ik verplicht om meer na denken over de compositie.Ik heb weer veel zin in 50 weken met de 50 mm lens en ben erg benieuwd naar de foto’s van de andere 49 deelnemers.
Alle foto’s van Mariëlle zijn te zien op deze pagina
30. Joost Joziasse
30. Joost JoziasseFotograaf
Ik ben Joost Joziasse en doe dit jaar voor de tweede keer mee met het 3×50 project, 2014 was het eerste jaar dat ik mee deed
in 2016 heb ik toch minder mijn camera vast gehad als dat ik eigenlijk zou willen.
ik ga daar in 2017 verandering in brengen en weer mee doen met de 2017 editie van 3×50
Ik ga proberen mijn kijk op de wereld weer verder te ontwikkelen.
Alle foto’s van Joost zijn te zien op deze pagina
31. Gabrielle van den Elshout
31. Gabrielle van den ElshoutFotograaf
Ik ben Gabrielle van den Elshout, heb onlangs met de foto 7 daagse meegedaan, en 3 x 50 lijkt me een uitdaging om meer met fotografie bezig te zijn dan alleen op hoogtijdagen en bij mooi weer…
Alle foto’s van Gabrielle zijn te zien op deze pagina
32. Marjoke Sinke
32. Marjoke SinkeFotograaf
2017 is het jaar van Mondriaan en De Stijl. Wellicht dat je dit terug gaat zien in mijn foto’s. Misschien ook helemaal niet. Ik verwacht dat ik middels dit project mijn eigen stijl wat meer kan ontwikkelen.
Alle foto’s van Marjoke zijn te zien op deze pagina
33. Antoinette Mulder
33. Antoinette MulderFotograaf
Ik ben Antoinette en ik heb de basiscursus bij Mischa gevolgd. Dit project trekt me aan vanwege het fotograferen met de 50mm lens. Binnen dit project ga ik werken met het ABC-project. Elke week een foto met als onderwerp de letters van het alfabet (minus Q). Dat geeft houvast maar ook voldoende keuze. Ik werk als directiesecretaresse en in mijn vrije tijd houd ik van lezen, wandelen, joggen, theater, film, handwerken, yoga, natuur en fotograferen.
Alle foto’s van Antoinette zijn te zien op deze pagina
34. Ineke Otto
34. Ineke OttoFotograaf
Ik ben Ineke Otto en doe dit jaar voor het eerst mee met 3×50. Mijn passie ligt bij landschapsfotografie met een voorliefde voor details; maar ik houd mij ook bezig met heel andere onderwerpen. Dit jaar verwacht ik geinspireerd te raken door doorlopend bezig te zijn met het maken van een wekelijkse foto. Op dit moment heb ik nog geen idee welke kant het zal opgaan. Mijn insteek is om altijd te zoeken naar mooie, liefst onverwachte beelden.
Alle foto’s van Ineke zijn te zien op deze pagina
35. Jacqueline Hoogvliet
35. Jacqueline HoogvlietFotograaf
Hallo, ik ben Jacqueline en woon in Baarland, maak graag foto’s van de zak van zuid beveland en doe dit jaar mee met de 3×50 editie 2017 omdat ik het een uitdaging vindt om nu meer op de compositie te gaan letten vanwege het vaste brandpunt.
Alle foto’s van Jacqueline zijn te zien op deze pagina
36. Martien Hoogebeen
36. Martien HoogebeenFotograaf
Mijn naam is Martien Hoogebeen en woon in het altijd mooie Creil (Noordoostpolder). Naast mijn werk houd ik me met allerlei zaken bezig maar fotografie neemt een prominente plaats in. Ik ben actief (bestuurs-)lid van een fotoclub in Dronten.
De uitdaging van dit project zit ‘m voor mij vooral in het opzoeken van diversiteit. Leuk en ik heb er zin in!
Alle foto’s van Martien zijn te zien op deze pagina
37. Bernard Bodt
37. Bernard BodtFotograaf
Bernard Bodt, geboren in 1960 te Arnhem, is als portret en documentaire fotograaf afgestudeerd. Is als concertfotograaf verbonden aan het magazine Lust For Life en de website Ragherrie.com.
Alle foto’s van Bernard zijn te zien op deze pagina
38. Petra Loddema
38. Petra LoddemaFotograaf
Mijn naam is Petra Loddema, 48 jaar en woon in Heerhugowaard. Fotografie loopt als een rode draad door mijn leven net als mijn passie voor de kust. In 2009 ben ik zelf begonnen met het maken van foto’s.De kust en natuur zijn hierbij mijn uitgangspunten en in weer en wind ben ik hier dan ook te vinden. Puur en eenvoud daar hou ik van.
Een gevangen moment dat is wat ik wil, en ze vastleggen voor altijd.
Alle foto’s van Petra zijn te zien op deze pagina
39. Ine Cijvat-Bravenboer
39. Ine Cijvat-BravenboerFotograaf
Ine is mijn naam en sinds ik in mei 2016 ben gepensioneerd is er reden te meer om er vaker met mijn camera Eos 70D op uit te trekken. Echte voorkeuren voor objecten heb ik niet, maar de kust en evenementen hebben wel grote aantrekkingskracht op mij. Ik ben benieuwd naar de resultaten van de deelnemers en uiteraard die van mijzelf.
Alle foto’s van Ine zijn te zien op deze pagina
40. Karin van Velthuijsen
40. Karin van VelthuijsenFotograaf
Ik ben Karin, en met mijn man en twee grote zoons woon ik in Graft, (NH) In onze vrije tijd genieten we van de natuur. Met onze boot de Eilandspolder in. Of met onze buscamper naar een Natuurkampeerterrein.
‘s avonds bij een kampvuurtje zitten en ‘s morgens zo vanuit de camper het bos in lopen is heerlijk.
Ik fotografeer alles, maar de natuur heeft wel mijn voorkeur, waarbij ik mij zeker niet aan de ‘regeltjes’ hou. En nu ga ik de uitdaging aan in dit 3×50 project!
Alle foto’s van Karin zijn te zien op deze pagina
41. Wilfred Riksen
41. Wilfred RiksenFotograaf
Wilfred Riksen (1957). Vader en opa. Woon in Heerlen. Ben jurist en werk bij RWS. Altijd al analoog gefotografeerd. Sinds begin 2015 digitale fotografie als hobby. Les en workshops bij diverse fotografen. Lid van Fotoclub Voerendaal. Ik fotografeer met Nikon. Fotobewerking met Adobe CC. Voorkeur voor Architectuur, Urbex en Straatfotografie. Mede door 3×50 wil ik verder groeien als fotograaf. Ik geniet enorm van fotograferen en de contacten. Krijg er veel energie van.
Alle foto’s van Wilfred zijn te zien op deze pagina
42. Cor Pot
42. Cor PotFotograaf
Kijken door de lens ontdek je de mooiste beelden. Niet alleen in de natuur, maar ook architectuur, straatfotografie, muziek, sport enz. Na het ondernemerschap van vele jaren is fotografie daar voor in de plaats gekomen. Nu fotografeer ik voor een aantal bladen, vrouwenvoetbal Sc. Heerenveen, museum Belvedère Heerenveen. Ben lid van 2 fotoclubs nl. Fotoclub Heerenveen en Ver. Natuurfotografie Friesland.
Alle foto’s van Cor zijn te zien op deze pagina
43. Coen Boxtart
43. Coen BoxtartFotograaf
Ik ben Coen. 48 jaar jong. Al mijn hele leven sportief. Van ultrarunner tot wielrenner. Sinds anderhalf jaar gek op fotograferen. Op dit moment fotografeer ik het liefst (in de) natuur en sport. Maar er is nog zoveel te ontdekken. Dit project zie ik dan ook als een kans en uitdaging om mezelf verder te ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om 50 weken lang mooie foto’s te maken.
Alle foto’s van Coen zijn te zien op deze pagina
44. Miranda Schrier
44. Miranda SchrierFotograaf
Hoi, Ik ben Miranda Schrier, 48 jr. woon in Goes en ik werk bij de Betho als inkoper/werkvoorbereider. Ik neem de camera graag mee de natuur in maar ook oude en moderne steden, portret- en productfotografie hebben mijn interesse. Tevens ben ik vaak achter de computer te vinden waarbij ik me bezig houd met DTP, webdesign en fotobewerking. Ik ga voor het eerst meedoen met dit uitdagende project en ben benieuwd naar mijn eigen creativiteit maar uiteraard ook naar die van de overige deelnemers.
Alle foto’s van Miranda zijn te zien op deze pagina
45. Gerben Bouwmeester
45. Gerben BouwmeesterFotograaf
Mijn naam is Gerben Bouwmeester en ik ben 38 jaar. Samen met mijn vrouw en twee jongens woon ik in Middelburg. Verder ben ik werkzaam in het onderwijs. Fotograferen doe ik sinds mijn 19e, ik fotografeer eigenlijk van alles, maar heb een voorkeur voor mensen en natuur. Ik heb er super veel zin in om elke week met mijn camera op pad te gaan.
Alle foto’s van Gerben zijn te zien op deze pagina
46. Jolanda Thewessem
46. Jolanda ThewessemFotograaf
Ik ben Jolanda, getrouwd en moeder van 2 puberende zonen. Ik werk 3 dagen in de week en in mijn vrije tijd fotografeer graag alles wat ik mooi vind. Vaak als ik op pad of naar de dierentuin ga ik laat mijn ogen het scanwerk doen en als ik moois zie fotografeer ik dat, zo mooi mogelijk. Mijn grootste passie ligt in de natuur en dieren. Ik doe mee omdat ik dit leuke uitdagend fotografisch project vind, en ik er zeker veel van zal leren.
Alle foto’s van Jolanda zijn te zien op deze pagina
47. Marie-Louise Gerla
47. Marie-Louise GerlaFotograaf
Ik heet Marie-Louise Gerla en ik woon in den Haag. Twee jaar geleden ben ik wat intensiever gaan fotograferen, daarvoor maakte ik eigenlijk vooral kiekjes. De 50 mm lens heb ik nog maar een paar maanden. Als ik de camera niet had zou ik er geloof ik niet zo veel op uit trekken, en niet zoveel nieuwe dingen leren.
Alle foto’s van Mari-Louise zijn te zien op deze pagina
48. Sandra Plette
48. Sandra PletteFotograaf
Ik ben Sandra Plette, getrouwd en moeder van 3 prachtige adoptiekinderen. Mijn passie voor fotografie is in 2008 ontstaan. Een Fotovakschool basisopleiding zorgde ervoor dat ik de adoptiereis naar China zo goed en mooi mogelijk kon vastleggen. Fotograferen geeft mij rust in de dagelijkse hectiek. 2 Jaar geleden heb ik een Canon 50mm lens f1.4 aangeschaft voor mijn EOS 600D spiegelreflex camera. Een prachtige lens die ik tot nu toe te weinig gebruikt heb. 3×50 is dus een mooie uitdaging!
Alle foto’s van Sandra zijn te zien op deze pagina
49. Rianne Lous
49. Rianne LousFotograaf
Hallo, ik ben Rianne, een echte zeeuwse, ik woon samen met mijn vriend en mijn 2 zonen in Grijpskerke.
Mijn motto: pluk de dag.
Woorden die mij kenmerken: spontaan, enthousiast, gedreven, actief-druk-actief, oog voor detail.
Ik doe voor de eerste keer mee aan dit project want ik hoop meer waardering voor de 50 mm lens te krijgen, hij ligt al jaren onderin mijn cameratas.
Alle foto’s van Rianne zijn te zien op deze pagina
50. Monique Koeleman
50. Monique KoelemanFotograaf
Ik ben Monique Koeleman en ben door mijn vader enthousiast gemaakt voor het fotograferen. Ik lees in fotobladen de gegevens die bij de foto’s staan en probeer soortgelijke situaties na te doen. Op die manier probeer ik steeds meer te leren. Ik heb me opgegeven omdat ik de 50mm bijna niet gebruik, terwijl het een geweldige lens schijnt te zijn. Ik ben erg benieuwd naar de andere foto’s om te zien wat er mogelijk is.
Alle foto’s van Monique zijn te zien op deze pagina
Jij hier?
Jij hier?Fotograaf
info persoon